Ψάχνω Προσωπικό

Το γραφείο «Ζήκας Ευάγγελος», με έδρα την Αθήνα, για περισσότερα από δέκα χρόνια αποτελεί συνώνυμο της επιτυχίας και του εγγυημένου αποτελέσματος στην αγορά εργασίας.

Χάρη στην μεγάλη εμπειρία του προσωπικού μας και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει, εκατοντάδες άνθρωποι επιλέγουν το γραφείο μας για να βρουν εκείνη τη θέση εργασίας που είναι κατάλληλη για εκείνους και απόλυτα ταυτόσημη με τα προσόντα και το εργασιακό τους background.

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας «Ζήκας Ευάγγελος», στην Αθήνα, σας συμβουλεύει και σας καθοδηγεί, πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, αλλά και απόλυτη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στις μέρες μας, έτσι ώστε να βρείτε κι εσείς με τη σειρά σας όσο το δυνατό συντομότερα τη δουλειά που σας ταιριάζει.

Παράλληλα, το γραφείο μας αναλαμβάνει να επιλέξει και να προτείνει σε διάφορες επιχειρήσεις επαγγελματίες των ειδικοτήτων που ζητάνε να καλύψουν και ιδιαίτερα εποχικές ειδικότητες. Τα άτομα που προτείνουμε είναι 100% σίγουρο ότι έχουν περάσει από μία πολύ σοβαρή διαδικασία αξιολόγησης, ώστε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως η τελική επιλογή θα είναι η καλύτερη δυνατή τόσο για τον επιχειρηματία όσο και για τον εργαζόμενο.

Ιδιαίτερα στα εποχικά επαγγέλματα, η πολυετής μας εμπειρία μας επιτρέπει να καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ανάγκες σας και να καλύπτουμε άμεσα και με την ιδανικότερη επιλογή την κενή θέση εργασίας που μπορεί να έχει προκύψει στην επιχείρησή σας.


Συγκεκριμένα, οι θέσεις εργασίες που καλύπτει το γραφείο μας είναι οι εξής:

Οικιακοί Βοηθοί

Γηροκόμοι

Baby sitters

Νοσηλεύτριες - Κατ' οίκον Νοσηλεία

Καθαρίστριες

Καμαριέρες

Λαντζιέρες

Μάγειρες & Chef

Βοηθοί Mάγειρα

Σερβιτόροι

Ρεσεψιονίστ

Ξενοδοχειακοί Υπάλληλοι

Μπάρμεν & Μπαργούμεν

Ψήστες

Προσωπικό για αγροτικές εργασίες


0
+
Χρόνια Εμπειρίας
0
Νοικοκυριά
0
Επιχειρήσεις

To ergasia-zikas.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.