Γραφείο


ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το γραφείο «Ζήκας Ευάγγελος» ιδρύθηκε το 2001 από τον Ευάγγελο Ζήκα με σκοπό την επάνδρωση  εταιρειών και νοικοκυριών με το κατάλληλο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε την εύρεση, αξιολόγηση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού για εσάς τον επαγγελματία ή τον ιδιώτη που αναζητάτε επιλεγμένο προσωπικό καθώς και την προσφορά θέσεων εργασίας σε εσάς που επιθυμείτε να εργαστείτε. Πέραν της εξεύρεσης εργασίας εξασφαλίζουμε την επαγγελματική σας καθοδήγηση. Η συμβουλευτική καριέρας είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να χτίσουν ή να εξελίξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η επιλογή του προσωπικού γίνεται από έμπειρο προσωπικό μέσω δομημένων συνεντεύξεων αλλά και σύγχρονων μεθόδων & τεχνικών όπως τεστ προσωπικότητας και ανάλυση των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του προσωπικού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μας δραστηριότητας έχουμε καλύψει την ανάγκη προσωπικού σε πάνω από 5000 νοικοκυριά και 1200 επιχειρήσεις.

Το γραφείο μας λειτουργεί με νόμιμη άδεια από το Υπουργείο εργασίας που υπόκειται στον νόμο για τα Ι.Γ.Ε.Ε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις ανάγκες του νοικοκυριού σας ή τις απαιτήσεις της επιχείρησή σας αλλά και να στηρίξουμε ουσιαστικά όσους αναζητούν εργασία, διακρίνοντας και ενισχύοντας τις ικανότητες τους και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία που παρέχει το γραφείο μας.

Το όραμα μας μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με εργοδότες και εργαζομένους!

Επιτυχία
100%
Αξιοπιστία
100%
Υπευθυνότητα
100%
Επαγγελματισμός
100%

To ergasia-zikas.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.